30 ANYS DE LA UNIÓ DE RELIGIOSOS DE CATALUNYA: Celebració a VIC

El dia 9 d’octubre es va celebrar a Vic un dels actes de commemoració dels 30 anys de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC).La ciutat va rebre mig miler de religiosos i religioses, vinguts d’arreu que varen assistir a la celebració de l’Eucaristia presidida pel bisbe de la diòcesi Monsenyor Romà Casanova, a la Catedral. A continuació, es varen visitar el museu Episcopal de Vic i diversos indrets de la ciutat que varen marcar la vida dels Sants que hi han viscut. Va cloure la diada, la celebració d’un dinar.

La presidenta de la URC va situar aquest aniversari en la voluntat de “buscar noves alternatives que responguin evangèlicament als reptes i als escenaris actuals” en una recerca centrada en Jesús, que ens acompanya i dóna sentit a les nostres vides i a les nostres actuacions.

Si voleu veure video premeu aquí