Xarxes socials:

Dominiques de l'Anunciata

Dominiques de l'Anunciata - Dominicas de la Anunciata

Inici Museus Pare Coll i Dominiques de l’Anunciata

Museus Pare Coll i Dominiques de l’Anunciata

 

 

 

Amb aquest arxiu, podràs navegar pel nostre museu des de casa teva o des de qualsevol lloc del món. Només has de triar entre les següents opcions:

 

a) Navegació online. Si tries aquesta opció, podràs visitar el nostre museu de manera online (utilitzant la connexió a internet). La rapidesa de la navegació dependrà del tipus de connexió que tinguis contractada. Per fer-ho possible, hauràs de descarregar-te el plugging que se’t detallarà quan facis click a aquesta opció. (En aquest moment no tenim accés a la visita virtual)

 

b) Navegació des del teu ordenador. Per fer-ho possible, hauràs de descarregar-te l’arxiu. La velocitat de descàrrega dependrà del tipus de connexió que tinguis contractada. La fluïdesa de navegació dependrà del tipus de targeta gràfica de què disposis. Recorda que la descàrrega es farà en carpeta comprimida zip i s’ha d’extreure tots els elements. Immediatament podràs clicar sobre l’arxiu que porta l’icona d ela imatge.

 

Un cop hagis entrat en l’arxiu, les portes virtuals del nostre museu s’obriran automàticament i podràs començar a visitar-lo. Et recomanem que comencis pel passadís de l’esquerra i segueixis el recorregut. Podràs avançar endavant, endarrere o cap als costats mitjançant el cursor. Amb el ratolí o la tableta, en canvi, controlaràs l’angle vertical de visió. Diguéssim que el cursor seran les teves cames i el ratolí o la tableta gràfica, el teu cap.
En cada obra o element del museu, veuràs que hi ha un cartell informatiu que t’informa del que estàs veient, senyalitzat amb una “i” d’informació. No obstant, hi ha alguns cartells que no pertanyen a cap element concret, i que et donaran informació addicional de la vida del Pare Coll.

Esperem que gaudeixis de la visita i que ens vinguis a veure tantes vegades com et vingui de gust, tant a nivell virtual com a nivell real; i que convidis als teus amics i familiars a saber més coses sobre el Pare Coll fent servir aquesta visita virtual. Vic, Barcelona, -carrer del Pare Coll, 17; Ronda Camprodon 35. tL: 93 889 35 92; 93 889 28 12

Enllaç: Web Congregació