EL DO DE L’ESPERIT SANT i LA FIDELITAT DE SANT FRANCESC COLL (6/9)

SISÈ DIA, dimecres 15 de maig

INTRODUCCIÓ

INTENSA VIDA DE PREGÀRIA 

El Pare Coll sempre va manifestar una devoció pura a la Mare de Déu, expressada d’una manera especial amb el rés assidu del sant rosari i l’oració de l’àngelus. Es llevava molt d’hora per entregar-se a l’oració.

El Papa Joan Pau II a l’homilia de la beatificació, va destacar el seu admirable servei a l’Església i als homes i va assenyalar el fonament en el qual va sostenir tota la seva obra: 

«la pregària freqüent, va ésser el motor de la seva activitat apostòlica».

REFLEXIÓ

DO DE PIETAT

Guareix la duresa de caràcter i obre el cor a la tendresa. Es veu allò Transcendent com una mena de pare tendre. Els homes se’ls considera germans, cridats a formar la gran família dels convidats a l’existència joiosa i eterna. La pietat és pregària.

En l’exercici del Sagrat ministeri, Sant Francesc Coll, va manifestar un zel ardent en promoure el culte i la glòria de Déu amb totes les seves forces. L’expansió missionera i fundacional n’és la prova més gran.

PREGÀRIA

Esperit creador, tu que visites els lliris del camp, concedeix-nos l’alegria amb la plenitud que tu ens ofereixes i que sols amb això en tinguem prou.

Desvetlla’ns per discernir com Déu treballa en la nostra vida. Com una brisa lleugera, a vegades amb prou feines perceptible, la teva presència ens porta endavant.

Fr. Alois, de Taizé

CANT: 

UNA LUZ QUE NO SE APAGA

Youtube: