1r ANIVERSARI CANONITZACIÓ DE SANT FRANCES COLL

Ja ha passat un any des que tots anàvem pels carrers de Roma camí a cada un dels actes que ens unien en una joia comuna: la celebració de la canonització de Sant Francesc Coll.

Que afortunats que ens sentíem de poder ser-hi presents, però tant se val, podríem haver estat en qualsevol lloc del món, perquè la importància del moment era la de poder viure dins del nostre cor, amb una immensa alegria aquest gran esdeveniment: veure reconegut com a Sant a la persona que ens dóna la força per poder seguir amb les nostres tasques de cada dia.

Roma 11 d’octubre del 2009

Gent d’Amèrica Central i del Sud, de Filipines, d’Âfrica o d’Espanya i arreu d’Europa, tots érem a Roma, ja sigui de forma visible o amb el nostre pensament, tot escoltant les venerables paraules del Sant Pare que, amb una emotiva cerimònia, ens deia: el vostre fundador, la vostra llum, el vostre guia; a partir d’avui, és Sant per a tothom.

Doncs sí, un any ja! Però el record d’aquells dies, ara que s’acosta la data de l’onze d’octubre, es fa més present que mai.

Carta de la Priora Provincial

Felicitació