“SINE DOLORE”

El dissabte dia 4 de maig, va tenir lloc la Gala Sine Dolore 2024 en el Teatre Principal de Maó, presidit pel Sr. President, doctor Jordi Moya.

En aquest acte van assistir-hi diferents autoritats: civils, militars, eclesiàstiques i representants de la societat menorquina, com també pacients i familiars. En aquesta Gala Sino Dolore, es lliurà el Premi “Excel·lència Sine Dolore World Park” que amb gran emoció varem rebre. Van voler que aquest any fos pel SERVEI D’ASSISTÈNCIA RELIGIOSA CATOLICA DELS HOSPITALS, reconeixent la seva contribució humana i cristiana de les persones malaltes i d’els seus familiars perquè puguin trobar sentit a la vida i afrontar de manera positiva i saludable les situacions de malaltia, de pèrdua, dolor o mort, comptant amb el suport necessari. Un compromís pel bé de l’ésser humà, partint d’una perspectiva de vocació cristina, de solidaritat i d’humanitat compartida.

L’acte va començar amb una part musical i després d’aquest repertori de música clàssica espanyola combinada amb diferents imatges, tingué lloc el lliurament de diferents premis a doctors jubilats que han fet el servei a l’Hospital Mateu Orfila i a d’altres. I entre els premiats es van donar, com s’ha dit, el Premi “Excel·lència Sine Dolore World Park 2024”, al Servei d’Assistència Religiosa Catòlica dels hospitals. El rebé el Sr. Bisbe Gerard Villalonga, acompanyat del capellà Joan Miquel Sastre Preto i jo mateixa, Germana Mª Carmen Alberto Pons, que sóm qui realitzem aquest servei a l’Hospital.

Encara que es treballa vocacionalment i no per ser reconeguts, ens alegrem i agraïm d’aquest reconeixement. Ad maiorem Dei gloriam

Gna. Mª Carmen Alberto Pons