ENTRONITZACIÓ DEL PARE COLL A L’ESGLÉSIA DE MONTCADA

“Ensenyar amb els llibres és un camí molt llarg, però amb l’exemple és breu i eficaç”  Sant Francesc Coll

El dia 23 d’octubre de 2022, quan fa 140 anys de l’arribada de les germanes Dominiques de l’Anunciata a Montcada i Reixac, s’ha entronitzat el Pare Coll a l’església Parroquial de Santa Engràcia d’aquest poble.

L’acte ha tingut lloc durant l’Eucaristia del diumenge a les 12h del migdia. S’ha fet conjuntament amb l’entronització de Sant Joan Baptista de la Salle.

Ha sigut una festa fraterna de les Germanes Dominiques i dels Germans de la Salle, amb una representació de la comunitat educativa de les dues escoles i un gran nombre de montcadencs.

Hi han assistit els dos Priors Provincials, la Gna. M. Rosa Masramon i el Germà Josep Canals. La Gna. M. Rosa ha estat acompanyada pel seu Consell i d’un grup de Gnes que han exercit la tasca docent en aquest poble aquests últims anys i també per altres germanes de la província. 

Per acabar la festa s’ha fet un dinar de germanor en un restaurant del poble.

L’entronització dels dos fundadors, amb l’església plena de feligresos d’aquesta parròquia, s’ha viscut amb esperit de pertinença i un ambient emotiu i entranyable.

Enllaç a una presentació PPT:

https://docs.google.com/presentation/d/1Y3r0xyiFGhcAkAnFiCbBCZf7Sn5KKKYq/edit?usp=sharing&ouid=115970763939089792247&rtpof=true&sd=true

Youtube VIDEO: