XIV SEMINARI D’ACOMPANYAMENT DEL 2021 AL 2023 Xarxa Míriam – Equip Ruaj

Aquest seminari pretén oferir un procés de formació integral, orientat a créixer com a dones a la vida quotidiana i a l’acompanyament espiritual, oferint un curs de dos anys, en quatre setmanes intensives en règim d’internat. Després de cada setmana intensiva hi ha temps intermedis d’estudi – reflexió, acompanyats per tutories. En acabar les quatre setmanes intensives, es farà un taller d’acompanyament específic i Exercicis espirituals.

A la primera setmana d’octubre de 2021 va començar la formació a la casa d’Espiritualitat de Sant Ignasi de Loiola a Salamanca, amb 15 persones, l’estudi i la reflexió va ser sobre quatre eixos: El Psicològic-Antropològic, Marc teològic, de la Realitat i el de Discerniment, el maig de 2022 es va tenir la segona trobada, amb 18 integrants i a l’octubre la tercera a què va participar Hna. Phu, doncs com que és cíclic també es pot integrar el segon any, érem 19.

Aquestes fases intensives, com les intermèdies que són d’estudi i reflexió han estat molt bones i enriquidores i ens ajuden a avançar, en el procès iniciat.

Gnes. Phu i Marlene Guadrón Castell