SETMANA DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS. 18 a 25 de gener de 2021

L’Octavari de pregària per la Unitat dels cristians, aquest any 2021 està marcat pel dolor del món a causa de la pandèmia. Un dolor universal implica una pregària universal. També una solidaritat universal. El dolor participat per tots ens fa adonar de la nostra fragilitat, però també ens fa adonar de la necessitat d’ajudar-nos els uns als altres.

Els cristians de diferents famílies confessionals es reuneixen i preguen junts en celebracions ecumèniques especials. El lema triat per aquest any: “Manteniu-vos en el meu amor i donareu molt de fruit” (Jn 15, 5-9).

Un dels referents més repetitius en el camí ecumènic es la oració de Jesús en la darrera Cena:  No només prego per ells, sinó també pels qui creuran en mi per la paraula d’ells, perquè tots siguin u, com tu, Pare, estàs en mi, i jo en tu, que també ells estiguin en nosaltres perquè el món cregui que tu m’has enviat” (Jn 17, 20-21) 

Materials:
Al Web general de la Congregació
Dominicos
Del Consejo Pontificio para la Unidad de los Cristianos