EL DIA 19 DE MAIG, FESTA DE SANT FRANCESC COLL

ANEU I PREDIQUEU

Empesos per l’Esperit per a la missió ha estat el lema motivador de la jornada mundial d’oració per les vocacions. El papa Francesc, una vegada més, en aquesta 54 jornada ens ha convidat a «sortir d’un mateix», per a escoltar la veu del Senyor i conscienciar-nos novament que tot cristià ha estat constituït missioner de l’Evangeli.

Ben a prop de la festa de Sant Francesc Coll, el dia 19 de maig, recordem el gran missioner apostòlic que recorria a peu llargs i difícils camins, evangelitzant en el nom de Jesucrist per pobles i ciutats. 

Hem estat tocats i transformats per l’alegria de sentir-nos estimats per Déu i no ens podem guardar aquesta experiència només per a nosaltres: «L’alegria de l’Evangeli que omple la vida de la comunitat dels deixebles és una alegria missionera»

Dominiques de l’Anunciata arreu del món

Altres vídeos