Full Informatiu 111 març 2017

Com altres vegades ens sorprèn la variada recopilació d’activitats com una mostra del gran ventall de la missió apostòlica de la Província Sant Ramon de Penyafort en l’àmplia demarcació de la Província. Així com també la formació que s’ofereix i la bona recepció de part dels diversos grups.

També ens dóna informació de la trobada precapitular de les germanes que formaran part del XIII Capítol electiu de la Província.  

Aquest full conclou d’alguna manera una etapa ben fructífera: quatre anys de provincialat de la Gna Mª Isabel que amb el seu Consell ha estat dedicada plenament a la província Sant Ramon de Penyafort.

El Full Informatiu acaba amb un agraïment: “Aprofitem l’últim número del Full Informatiu, del quadrienni que finalitza, per agrair les col·laboracions d’un bon grup de Germanes que amb les seves aportacions han fet possible compartir INFORMACIÓ I VIDA. GRACIES!”. 

Germanes de l’Equip provincial: M. Isabel, Rosa M., Montserrat, M. Núria i Virtudes.
Barcelona, casa provincial, març de 2017

Full informatiu 111

Hoja informativa 111

Veure en el blog. informació del XIII Capítol provincial de Sant Ramon de Penyafort