TRES JOVES VIETNAMITES COMENCEN EL NOVICIAT

El dia 27 de maig va ser un dia joiós no només per a les comunitats de l’Anunciata a Àsia sinó per a tota la Congregació. Tres joves vietnamites, Nguyêt, Dào i Duyên, han donat un nou pas endavant en el seu discerniment vocacional; han deixat la seva família, la seva terra i decidides volen seguir la crida del Senyor i interioritzar més en la vida religiosa i en concret en el nostre carisma de Dominiques de l’Anunciata.

Són les tres primeres joves que han fet el postulantat a la comunitat Ntra. Sra. del Rosario, de Ho Chi Minh (Vietnam) i ara s’integren al noviciat que la Província Sant Ramon de Penyafort té en Calamba City (Filipines).

L’entrada al noviciat es va fer a la comunitat de San Carlos City, on estaven reunides la major part de les germanes de les tres comunitats a les Filipines fent els Exercicis espirituals. La cerimònia va ser en la litúrgia de Vespres amb el ritu adequat a aquest moment, senzill i ple de significat. Recordava en aquests últims dies que diverses germanes han passat al Pare, allò que diu l’himne al Pare Coll “Juventud en tu mano está el destino… y al relevo con la antorcha esperan ya, otras llamas que prendan en tu llama, el Amor que en la vida triunfará! “

La nostra felicitació més afectuosa a les noves novícies, juntament amb la nostra pregària al Senyor perquè les vagi acompanyant i enfortint en la seva vocació. Que intercedeixi també per elles el nostre estimat Pare Coll.
                                                                             Gna. Rolindes González

 Veure més fotografíes

Veure la noticia al blog Asia Pare Coll. Feu els vostres comentaris