FILIPINES: INAUGURACIÓ DEL COL·LEGI ANUNCIATA

LA REALITZACIÓ D’UN SOMNI PAS A PAS
SAN CARLOS CITY, PANGASINAN (FILIPINES)

El dia 2 d’abril, coincidint amb la commemoració de l’aniversari de la mort del nostre pare Coll, se celebrà a San Carlos City, Pangasinan (Filipines), la inauguració del col·legi Anunciata, que el curs 2014-2015, si Déu vol, començarà l’activitat educativa amb alumnat d’Educació infantil (quatre i cinc anys, segons la normativa del país).

L’arquebisbe de la diòcesi de Lingayen-Dagupan, a la qual pertany la zona, monsenyor Sòcrates B. Villegas, presidí l’Eucaristia. Hi van participar també la priora provincial, germana M. Isabel Andrés, la germana Montserrat Font, ecònoma provincial, les germanes de les tres comunitats de les dominiques de l’Anunciata a les Filipines i amics col·laboradors de la comunitat de San Carlos.

Finalitzada l’Eucaristia, el senyor arquebisbe beneí la nova edificació i, acompanyat de la germana M. Isabel Andrés, descobrí la placa commemorativa.

Posteriorment van compartir l’esmorzar en una zona del pati habilitada i ambientada com el moment requeria.

Per a les germanes de les comunitats de Filipines i per a la Província Sant Ramon de Penyafort s’ha fet realitat un projecte que ha anat madurant amb el temps i que aquest últim any hem vist materialitzar-se amb la construcció i adequació de les aules d’Educació infantil, i que ha culminat el dia 2 d’abril amb la benedicció de les dependències. Ja s’ha iniciat també la construcció de les aules de Primària i, finalitzades aquestes, es construiran les de Secundària.

Ens n’alegrem amb totes les germanes i demanem al pare Coll que ajudi i protegeixi els que treballaran en aquest nou centre de les dominiques de l’Anunciata. Que la nova escola serveixi per a fer efectiu el mandat del nostre sant fundador, que ens exhorta a ensenyar l’autèntica doctrina per les poblacions grans i petites, i il·luminar la foscor de la ignorància.

Cliqueu per veure les imatges de la celebració