PRIMERA PROFESSIÓ DE LA GERMANA FRELA SAING CAÑETE

El dia 30 de març del 2014 va fer la primera professió com a dominica de l’Anunciata la novícia Frela Saing Cañete, de la nostra comunitat de Calamba City, a les Filipines.

En l’oració de completes de la vigília, com és habitual, i en un ambient familiar, rebé l’hàbit dominicà i va ser acompanyada en la pregària de preparació a la cerimònia que tindria lloc l’endemà.

La professió religiosa se celebrà a l’església de Sant Vicenç Ferrer de Calamba City. Va presidir l’Eucaristia Fr. Jesús C. Prol, OP, i concelebrà Fr. Laurentino García, OP.

La germana Frela va emetre els vots en mans de la priora provincial, la germana M. Isabel Andrés. També acompanyaren la nova professa la germana Montserrat Font, totes les germanes de les tres comunitats de l’Anunciata a les Filipines, la novícia Nellie i Fátima i Analiza, les dues postulants. Van participar en la cerimònia persones amigues i feligresos de la parròquia.

Una vegada més, la Congregació, i d’una manera especial la Província Sant Ramon de Penyafort, ens sentim cridades a viure amb goig i alegria la professió d’aquesta jove filipina, que s’emmarca en aquest Any Vocacional.

Demanem al Senyor, a la nostra Mare en l’advocació de l’Anunciata i al nostre fundador, que ajudin la nostra germana Frela a viure en profunditat l’entrega a Déu i als germans, i que sigui fidel seguidora del carisma que sant Francesc Coll va voler per a les seves filles.

Puedes  ver i compartir la noticia desde el blog “Anunciata Asia Padre Coll”