XVI JORNADA MUNDIAL DE LA VIDA CONSAGRADA. 2 de febrer de 2012

La vida religiosa i la nova Evangelització

El dia 2 de febrer, en el marc de la festa litúrgica de la Presentació del Senyor al temple, se celebra la jornada mundial de la Vida Consagrada. El lema d’aquest any 2012 és “vine i segueix-me”.

“Al llarg dels segles no han faltat mai homes i dones que, dòcils a la crida del Pare i a la moció de l’Esperit Sant, han escollit aquest camí especial de seguiment de Crist, per dedicar-se a ell amb un cor indivís.

També ells, com els apòstols, han deixat tot per estar amb ell i posar-se, com ell, al servei de Déu i dels germans. D’aquesta manera han contribuït a manifestar el misteri de la missió de l’Església, amb els múltiples carismes de vida espiritual i apostòlica que els distribuïa l’Esperit Sant, i per això, han cooperat també a renovar la societat”.
Vita Consecrata, n 1.

Pare que ens has revelat el misteri del teu amor a través de Jesús, el Crist, cast, pobre i obedient, t’agraïm el do de la nostra vocació a la vida consagrada, viscuda en comunió eclesial i al servei de la societat.

Envia’ns el teu Esperit a fi que el seguiment de Crist sigui la nostra norma suprema i que tinguem el seus mateixos sentiments en relacionar-nos amb les dones i els homes del nostre temps. Ens comprometem a posar les nostres millors energies al servei de la nova evangelització i a demanar, com Maria, que es compleixi en cadascun de nosaltres la teva Paraula.

Enllaç amb el web general de la Congregació de Dominiques de l’Anunciata
URC Publicació Horeb 157