Portada Notícies/Actualitat FESTA DE LA MARE DE DÉU DEL ROSER

 

Celebrem amb goig la Festa de la Mare de Déu del Roser, “el Roser de tot el món”. Una festa que ens convida a endinsar-nos a fons en l’evangeli, de la mà de Maria a través d’un recorregut pels misteris del sant Rosari, encomanat especialment a l’Orde dominicana com un mitjà de predicació i una de les devocions més estimades de l’Església.

Així tenim l’exemple del Pare Coll, de Sant Francesc Coll que el resava anat de camí i en el recer de l’església predicant arreu i ensenyant i recomenant aquesta devoció: eren moltes les parts que en resava cada dia, sobretot els darrers temps de la seva malaltia. El rosari sempre a les mans i el cor al cel, fins que Déu el va cridar… No podem pas oblidar el seu llegat!

«El que us encarrego d’una manera particular és que professeu una cordial devoció a María Santíssima. Sí, sí, estimeu Maria, perquè ella estima els qui l’estimen, i els que són sol•lícits a buscar-la, la trobaran. Té en el seu poder les riqueses, la glòria i l’abundància per a enriquir els que li entreguen el cor, els que acudeixen a ella amb una verdadera devoció i confiança».


Litúrgia O.P. Lectura de l'Ofici de la festa del Roser

Entreu a l’espai: “Rosari” de recursos d’aquesta pàgina, a la vostra esquerra, per trobar més información.

 Felicitació: P. Provincial i Consell

 
Agenda
Juny 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner