Portada Notícies/Actualitat VISITA EL MUSEU VIRTUAL "PARE COLL"


Benvingut a la visita virtual del "Museu Pare Coll"

Amb aquest arxiu, podràs navegar pel nostre museu des de casa teva o des de qualsevol lloc del món. Només has de triar entre les següents opcions:

a) Navegació online. Si tries aquesta opció, podràs visitar el nostre museu de manera online (utilitzant la connexió a internet). La rapidesa de la navegació dependrà del tipus de connexió que tinguis contractada. Per fer-ho possible, hauràs de descarregar-te el plugging que se’t detallarà quan facis click a aquesta opció. 

b) Navegació des del teu ordenador. Per fer-ho possible, hauràs de descarregar-te l’arxiu. La velocitat de descàrrega dependrà del tipus de connexió que tinguis contractada. La fluïdesa de navegació dependrà del tipus de targeta gràfica de què disposis. Recorda que la descàrrega es farà en carpeta comprimida zip i s’ha d’extreure tots els elements. Immediatament podràs clicar sobre l’arxiu que porta l’icona d ela imatge.

Un cop hagis entrat en l’arxiu, les portes virtuals del nostre museu s’obriran automàticament i podràs començar a visitar-lo. Et recomanem que comencis pel passadís de l’esquerra i segueixis el recorregut. Podràs avançar endavant, endarrere o cap als costats mitjançant el cursor. Amb el ratolí o la tableta, en canvi, controlaràs l’angle vertical de visió. Diguéssim que el cursor seran les teves cames i el ratolí o la tableta gràfica, el teu cap.
En cada obra o element del museu, veuràs que hi ha un cartell informatiu que t’informa del que estàs veient, senyalitzat amb una “i” d’informació. No obstant, hi ha alguns cartells que no pertanyen a cap element concret, i que et donaran informació addicional de la vida del Pare Coll.

CLICA: NEVEGACIÓ ONLINE

CLICA: DESCÀRREGA AL TEU ORDINADOR


Esperem que gaudeixis de la visita i que ens vinguis a veure tantes vegades com et vingui de gust, tant a nivell virtual com a nivell real. I que convidis als teus amics i familiars a saber més coses sobre el Pare Coll fent servir aquesta visita virtual. Vic, Barcelona, -carrer del Pare Coll, 17; Ronda Camprodon 35. tL: 93 889 35 92; 93 889 28 12

 
Agenda
Febrer 2020
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner