Portada Notícies/Actualitat REUNIONS PROVINCIALS FEBRER 2014


Reunió provincial de Germanes, priores locals i trobada general

El dissabte, dia 22 de febrer va ser un dia intens d’animació, i celebració provincial: El matí amb la reunió de priores es va poder prendre consciencia de la realitat actual de la Província: La priora provincial i les germanes conselleres van informar de la missió, activitats, realitzades o en previsió i altres qüestionaments que necessiten discerniment i la col·laboració de totes. Es va fer ben palès el to d’esperança i de reconeixement de tot el que es du a terme, en la missió: dintre la mateixa comunitat o en les diverses missions especialment l’educativa, i pastoral...

Un moment molt important i alhora impactant i emotiu va ser la informació exhaustiva i testimonial acompanyada d’un power point sobre l’ajuda als damnificats de Filipines per tifó Yolanda, Les nostres Germanes de Filipines estan portant a terme la distribució de les quantitats rebudes dels donatius de les comunitats, col•legis i particulars. El grup d’encarregades està format per les Gnes: Sagrario, Mariela, Glecy i Mary Ann.

Podeu veure la información al web de la Congregació

La tarda amb un gran nombre de germanes que van respondre a la invitació, va culminar amb la Pregària i celebració de la tercera part de l’estudi congregacional: “Revifar l’experiència de fe en Jesucrist que ens impulsi a viure amb qualitat humana i evangèlica la vida fraterna dominicana”. Totes les comunitats van poder participar amb les diferents concrecions i aportacions posant en relleu, una vegada més, la riquesa i vivència que ens aporta i continua viva en el dia a dia de les comunitats, el do del carisma dominicà de l’Anunciata.

Veure les fotos de la reunió i de la trobada

 
Agenda
Juliol 2020
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner