Portada

PostHeaderIcon Ultimes noticies

Últimes notícies publicades

Creiem que la resurrecció de Crist és la veritable esperança del món, aquella que no decep. És la força del gra de blat, de l’amor que s’humilia i es dóna fins al final, i que renova realment el món.

També avui aquesta força produeix fruit en els solcs de la nostra història, marcada per tantes injustícies i violències. Porta fruits d’esperança i dignitat on hi ha misèria i exclusió, on hi ha fam i manca treball, als pròfugs i refugiats a les víctimes del narcotràfic, del tràfic de persones i de les diferents formes d’esclavatge del nostre temps...

Que la Pasqua de Crist renovi la nostra vida i donem fruits d’amor, d’esperança, de pau. Al·leluia!
Que ressoni arreu del món aquest missatge: «Jesús és el Senyor, el Pare l’ha ressuscitat i ell viu per sempre enmig nostre.»
Del papa Francesc Pasqua del 2018
 

" Qué detalle, Señor, has tenido conmigo”

El dia 10 de març de 2019, diumenge, amb la presència de la Priora i Secretària provincials que estaven de visita canònica a la nostra comunitat, vam tenir el goig de commemorar els 75 anys de vida religiosa de la nostra germana Marina Fernández García. L'Eucaristia la va presidir Mossèn Salvador Mundó, que va centrar la seva homilia en els textos de la missa del primer diumenge de Quaresma, fent també al·lusió a la fugacitat del temps i al goig que ha d'experimentar la germana Marina de sentir-se acompanyada pel Senyor i poder viure en fidelitat aquests 75 anys de vida consagrada, i els que Ell li segueixi concedint, en la seva bondat i misericòrdia.

Déu ha estat fidel a l'aliança que va establir fa tants anys amb la germana Marina i ella ha anat responent amb generositat i alegria a la crida que un dia va sentir deixant-se seduir pel seu amor. En el transcurs de la seva llarga vida, 93 anys, amb moments de llums i ombres, sempre ha sentit la presència amorosa del Pare que la conduïa pel camí de la fe, de l’entrega i de l'amor.

Finalitzada l'Eucaristia totes les germanes ens vàrem reunir a la sala de comunitat per felicitar-la de forma més distesa. La germana Marina, com a bona asturiana, es va emocionar quan li vam cantar l'himne a la "Santina" i  "Asturias patria querida”. També se li van escapar algunes llàgrimes quan es van llegir les felicitacions de les germanes dels Consells general i provincial, així com la felicitació de la comunitat. Finalment la nostra germana va expressar un agraïment profund a totes les presents i a aquelles que des de la distància s'havien unit a la celebració d'acció de gràcies.

Les germanes del Consell provincial, Mª Rosa Masramon, Rosa Mª Picas, i totes les que formem part de les dues comunitats de la Casa Mare, hem tingut el goig de compartir aquesta jornada d'acció de gràcies al Senyor pel 75 aniversari de la primera professió de la nostra germana Marina Fernández; d'agrair la crida a la vida religiosa, la d'ella i la de cadascuna de nosaltres, i agrair també les gràcies obtingudes en tots aquests anys de consagració per anar descobrint, en el dia a dia, les crides constants que el Senyor ens va fer, i ens va fent, perquè continuem conreant la trobada amb Déu, la vida de fraternitat, el lliurament generós a la missió, encara que sigui de forma humil i senzilla, i ens esforcem també per ser testimonis vivents del llegat heretat del nostre estimat fundador, sant Francesc Coll. Que ell continuï il·luminant el nostre caminar com consagrades al Senyor en la Congregació de Dominiques de l'Anunciata; que Maria de l'Anunciació, disponible sempre a la voluntat de Déu, sigui el nostre principal referent, i que amb el salmista puguem dir: «Lloeu el Senyor, tots els pobles, glorifiqueu, tots els pobles. El seu amor amb nosaltres, la fidelitat del Senyor durarà sempre».(Salm 116)

Comunitat Vic-Residència. Març de 2019

Galeria d'imatges

 

El Full Informatiu de la província Sant Ramon de Penyafort, número 115, ens ofereix una vegada més la possibilitat d’entrar en la vida i en els esdeveniments de les germanes i de les comunitats on es mostren com amb fe esperança i amor viuen el dia a dia, celebrant, pregant i treballant perquè el Regne no pari de créixer i per fer mes grans els cercles per una nova evangelització arreu del món.
El pots llegir a través d’Internet o descarregar-te’l per extreure’n més fàcilment el que més t’interessa i també convidar a altres persones perquè accedeixen al seu contingut.

Full informatiu n 115 català

Full informatiu n 115 castellà

 
FEDAC és una fundació educativa que gestiona les 24 escoles de les Dominiques de l’Anunciata a Catalunya.A les escoles FEDAC treballem projectes centrats en el descobriment de les vocacions dels nostres alumnes. Al mateix temps, presentem una proposta educativa  que persegueix l’excel·lència, mereixedora de la confiança de les famílies.

Oferim una educació amb valors des del diàleg, la senzillesa, l’acollida i el tracte familiar, d’acord amb l’esperit del Pare Coll. Aquesta educació atén totes les dimensions de la persona i afavoreix el desenvolupament de les competències de l’alumne de manera integral.

Des de les escoles FEDAC estem compromesos amb la societat i donem resposta als reptes del món actual. Treballem qüestions com la sostenibilitat, les noves tecnologies, el domini de les llengües, la responsabilitat social i el creixement interior i emocional. Cada un dels membres de la nostra comunitat educativa participa responsablement, amb un compromís seriós, en la creació d’una societat més creativa, crítica, justa i solidària.

Els més de
150 anys d’experiència docent avalen la qualitat educativa de les nostres escoles. El treball diari amb nens, nenes, joves i famílies són el nostre aprenentatge constant.

TUIT
Tal dia com avui, del llegat de #24escoles de l' @anunciataCAT en naixien les @EscolesFEDAC . El #16M2019 celebrarem #fedac10anys de la nostra #passióxeducar al @PalaudelaMusica. #jotambéhiseré. — Jesús Mollet (@jesusmollet) 18 de febrer de 2019 " target="_blank">

La finalitat és “formar persones obertes, autònomes i ciutadans competents” des dels “valors de l’Evangeli de Jesús” @EscolesFEDAC https:/t.co/CYCqorDsRi— Catalunya Religió (@catreligio) 18 de març de 2019" target="_blank">

 

 
FEDAC és una fundació educativa que gestiona les 24 escoles de les Dominiques de l’Anunciata a Catalunya.

A les escoles FEDAC treballem projectes centrats en el descobriment de les vocacions dels nostres alumnes. Al mateix temps, presentem una proposta educativa  que persegueix l’excel·lència, mereixedora de la confiança de les famílies.

Oferim una educació amb valors des del diàleg, la senzillesa, l’acollida i el tracte familiar, d’acord amb l’esperit del Pare Coll. Aquesta educació atén totes les dimensions de la persona i afavoreix el desenvolupament de les competències de l’alumne de manera integral.

Des de les escoles FEDAC estem compromesos amb la societat i donem resposta als reptes del món actual. Treballem qüestions com la sostenibilitat, les noves tecnologies, el domini de les llengües, la responsabilitat social i el creixement interior i emocional. Cada un dels membres de la nostra comunitat educativa participa responsablement, amb un compromís seriós, en la creació d’una societat més creativa, crítica, justa i solidària.

Els més de 150 anys d’experiència docent avalen la qualitat educativa de les nostres escoles. El treball diari amb nens, nenes, joves i famílies són el nostre aprenentatge constant.

Twits

 
Més articles...
Agenda
Abril 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner